ZEN Weight Management

Zen Shape, Zen Fuse en Zen Fit,

 

Dit zijn de producten die nodig zijn om geweldige afslank resultaat te bereiken. Hiermee bereik je binnen no time je ideale gewicht/figuur!

 

Zen shape = Capsules die ervoor zorgen dat je meer vet kwijtraakt en minder kans op (vr)eetbuien hebt

 

Zen fuse    = Shakesessentiële maaltijdvervangers, deze  zorgen voor een betere spieropbouw (en geen spier afbraak) 

 

Zen fit        = Zakje poeder dat ervoor zorgt dat je meer vet verbrandt en je fitter en beter in je vel voelt. Hieronder zie je per product wat het inhoudt en wat het doet.  

 

Meer lezen over het ZEN Project 8; https://directrimpelvrij.jeunesseglobal.com/nl-NL/zen

 

 

 

 

ZEN fit

Zen Fit - Verlies centimeters

 

Aminozuren zijn essentieel voor de gezondheid maar het lichaam kan dit niet zelf aanmaken. Zen Fit is versterkt met aminozuren die vet verlies stimuleren en tegelijkertijd spierweefsel onderhouden terwijl de opname van voedingsstoffen wordt gestimuleerd. Aminozuren activeren tevens de neurotransmitters in de hersenen waardoor stress verminderd en het humeur verbeterd.

Ontwikkeld om calorie opname te verminderen en een verzadigd gevoel te geven. Zen Fit bevat tevens meer dan 20 gram proteïnen per 6 calorieën in elke portie. Versterk je lichaam en geest met Zen Fit.

 

Meer lezen over dit programma; https://directrimpelvrij.jeunesseglobal.com/nl-NL/zen

 

Gebruik:

Voeg Zen Fit toe aan 500 ml water en drink het 30 minuten voor de lunch en hoofdmaaltijd ( 2 zakjes per dag ) of voor het sporten. Om af te slanken: Gebruik Zen Fit samen met Zen Shape capsules 

Zen Fit - Verlies centimeters

€ 52,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

ZEN Shape

Zen Shape helpt je om de juiste voedingskeuzes te maken door lekkere trek te onderdrukken en zo ongezonde gewoontes te doorbreken.

Deze krachtige capsules bevatten een gepatenteerde vorm van Afrikaans mango zaad extract, waarvan klinisch is bewezen dat het gewichtsverlies en een gezonde stofwisseling stimuleert. Versterkt door een infusie van frambozen ketanen en hoge kwaliteit groene thee extract. Zen Shape onderdrukt het hongergevoel en helpt om glucose gehaltes in het bloed te reguleren. Bereik de perfecte balans met Zen Shape!

  

Gebruik:

Neem 2 capsules 30 minuten voor de lunch en hoofdmaaltijd ( 4 stuks per dag ) neem in samen met Zen Fit. Pot van 120 capsules ( voldoende voor een maand )

€ 55,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Zen Fuse

 

 

 

ZEN fuse stroomlijn je lichaam.

Proteïnen helpen om spierweefsel te vormen en het lichaam mooiere contouren te geven. Dit helpt je om er fitter en slanker uit te zien nadat je centimeters bent afgevallen.

Zen Fuse bevat een mix van sagerleure proteïnen van rijst, erwten en chia zaad poeder wat helpt om langer een verzadigd gevoel te geven. De Zen Fuse formule bevat tevens een mix van probiotica die de vertering van voedsel optimaliseren en helpen om slank te blijven. Zen Pro verhoogd je prestaties. Ons gepatenteerde poeder is gemaakt van de kwalitatief beste proteïnen, is licht verteerbaar en gezonder dan andere, op soja gebaseerde formules.

 

Gebruik:

Voeg Zen Fuse toe aan 250 ml koud water, melk, amandel of kokosmelk. Gebruik Zen Fuse als maaltijdvervanger ( ontbijt ) of na het sporten om te helpen bij het herstellen van de spieren.

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1