Netwerken vanuit je hart.

Hi, ik ben Annemarie Trapman. Ik was mijn hele leven salarisadministrateur.  Na mijn HAVO ben ik bij een accountantskantoor gaan werken en daar alle ins- en outs van de salarisadministratie geleerd.

Nadat ik moeder ben geworden van 2 prachtige dochters voelde het niet fijn om te gaan werken en de meiden achter te laten bij opa en oma en bij de kinderopvang. Ik besloot om te kijken of ik vanuit huis kon gaan werken.

In mijn zoektocht naar de ideale invulling van moeder en werken vond ik de mogelijkheid om via netwerken vanuit mijn hart een business op te bouwen.

Ik ben mij gaan verdiepen in de business, in het verdienmodel en in de producten. Via eigen gebruik en het delen van mijn ervaring met deze business en het gebruik van de producten kan ik dus mijn eigen online business doen.

Het heeft mij inmiddels alles gebracht waarnaar ik op zoek was; meer vrijheid, thuis zijn voor mijn kinderen, meer inkomen en meer reizen. En wat mij het meeste heeft opgeleverd is de persoonlijke groei. De positiviteit in deze industrie. Je komt namelijk alleen verder door elkaar te helpen, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. Ik heb meer geleerd in de afgelopen 2 jaar dan in mijn hele werkende carrière…

 

Wil jij meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. i