Jeunesse Global is opgericht en gestart in 2009 (in Amerika). Sinds 2015 zijn ook alle producten verkrijgbaar in zowel Europa als Afrika. De enorme groei die Jeunesse Global doormaakt is vooral te danken aan het grote succes van Instantly Ageless. Inmiddels is Jeunesse Global een MILJARDEN bedrijf.

 

Wij zijn daarom op zoek naar leuke enthousiaste collega's die vanuit huis een mooi extra inkomen willen verdienen. En dit puur door middel van eigen gebruik van 1 van de producten. Voor € 30,- (inschrijfgeld) heeft u al een mooie website met webshop, domeinnaam, backoffice en een rapportsysteem. Dit MEMBERSHIP houdt in dat u ook Onafhankelijk Distributeur bent en alle producten tegen INKOOPPRIJZEN kunt kopen!

 

U bent verder niets verplicht en zit ook nergens aan vast. Wilt u stoppen? Dan stopt u er gewoon mee. Alles mag, niets moet. Wat biedt het u nog meer? Er staat een volledig team (nationaal en internationaal) voor u klaar om u te helpen deze business tot een succes te maken. Lijkt het u leuk om distributeur te worden? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Neem ook eens een kijkje op onze officiële pagina: www.avdkooij.jeunesseglobal.com

 

Ook interessant voor schoonheidssalons, kapsalons, tanning-salons, spa's, sportscholen etc. Deze producten zijn een prachtige aanvulling op uw assortiment!

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.