INSTANTLY AGELESS, 10 jaar jonger in 2-3 minuten!!!

Instantly Ageless is een anti-rimpel creme die snel en effectief werkt op wallen, rimpels, hangende oogleden en littekens.Instantly Ageless doos 25 stuks

 

Met deze "Little Blue Box" heeft u een voorraad Instantly Ageless voor minimaal 75 dagen! Bij dagelijks gebruik zult u na een maand gaan zien dat de wallen en rimpels tot wel 30% minder intensief terug komen!

Nu tijdelijk in de aanbieding van €88,00 voor €69,95!!!

€ 88,00

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Gebruiksaanwijzing Instantly Ageless:

 

Het dopje van het pipetje afhalen en na gebruik er op zijn kop weer terug op doen. Zo blijft Instantly Ageless goed.

 

Dep (niet smeren) zachtjes een zeer dun laagje, 1 druppel ter grootte van een viltstiftpunt is genoeg, op de te behandelen gebied. Aan te raden is om het te behandelen gebied vochtig te maken met een watje, en daarna Instantly Ageless aan te brengen als u een droge huid heeft.

Laat het vochtig op de huid zitten en zorg dat u 2-3 minuten uitdrukkingsloos blijft terwijl het product zijn werk doet voor het beste resultaat. Instantly Ageless droogt aan de lucht... dus na het aanbrengen even net uw handen wapperen of een föhn op stand 1 zodat er een windje ontstaat. Is niet noodzakelijk maar geeft een sneller resultaat.

 

Een pipet is in de meeste gevallen genoeg voor 3 tot 5 behandelingen, afhankelijk van de hoeveelheid gebieden u behandelt. Waarschuwing: Resultaten zijn niet permanent, 8- 10 uur gemiddeld afhankelijk van huidtype.

Gebruik zoals voorgeschreven en vermijd contact met de ogen. Als het product in de ogen komt, spoel dan overvloedig met water. Stop het gebruik als roodheid of irritatie ontstaat.

 

Enkele gebruikers ervaringen...

- Mocht er een witte waas overheen komen heeft u wellicht teveel gebruikt.

- mocht het korter duren dan 8 uur heeft u wellicht een te droge huid of heeft u make-up gebruikt op olie basis.

Ingrediënten Instantly Ageless™:

 

Het revolutionaire ingrediënt is Argireline®, een hexapeptide gemaakt van natuurlijke aminozuren.

 

 

Argireline® is niet giftig en het relaxt de spieren. 
 

Ingrediënten;

 

Water (Aqua), Sodium Silicate, Magnesium Aluminium Silicate, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).