Luminesce Hydrashield Masker

Het NIEUWSTE product; ons Luminesce Hydrashield Masker!

Dit masker minimaliseert de effecten van schadelijke omgevingsstoffen met vier krachtige elementen;

1. Anti-verontreiniging.
2. Intense Hydratatie
3. Ontgifting van de huid
4. Anti-aging met onze APT200

Dit masker is gemaakt van biocellulose uit kokosnoot en zit vol met anti-oxidanten uit oa sheaboter en het ultra hydraterende Aziatisch-graswortel-extract. Een doffe en vermoeide huid wordt direct gekalmeerd en gehydrateerd. Dit voelt als een intense beauty-behandeling. Dit 4-in-1 masker versterkt de beschermlaag van uw huid en zorgt voor een stralender en jeugdiger teint.

Gebruiksaanwijzing; 1. Haal het masker voorzichtig uit de verpakking. 2. Leg het masker op uw grondig gereinigde huid. Let op de uitsparingen voor uw ogen, neus en mond. Zorg dat hij goed ligt over uw huid. 3. Druk het voorzichtig op uw huid en strijk het glad. 4. Overtollig product kunt u uitsmeren over uw hals en decolete. 5. Ga relaxt zitten of liggen en ontspan voor 20-25 minuten. 6. Verwijder het masker. Smeer overgebleven product uit over hun huid, masseer het licht in. Het gebruikte masker kunt u gebruiken om uw lichaam mee in te smeren.

Ideaal voor een relax-momentje. Zeer geschikt voor na een lange (vlieg) reis. Heerlijk na een avondje stappen of een drukke week.

€ 20,00

  • Beschikbaar

LUMINSECE Hydrashield Masker (5 maskers)

Zie de beschrijving hierboven!

 

Dit is een doosje met 5 maskers. Voor 5 heerlijke ontspanningsmomenten voor jezelf of samen met vriendinnen.

€ 100,00

€ 90,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1