Instantly Ageless™

Het revolutionaire ingrediënt is Argireline®, een hexapeptide gemaakt van natuurlijke amino zuren. Het werkt zoals Botox®, maar dat zonder naalden; Botox®  in een flesje!! Zo zorgt het voor een veiliger manier van anti-rimpel. Instantly Ageless, rimpel en wallen vrij in 2-3 minuten.

Botox® is een neurotoxin, het verlamt je spieren (vergelijkbaar met een slangenbeet) Argireline® is niet giftig en het relaxt de spieren. Zo is het dus een veel veiliger alternatief van Botox®.

Ingrediënten;

Water (Aqua), Sodium Silicate, Magnesium Aluminium Silicate, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).

 

GEBRUIKSAANWIJZING;

Open tube. Neem een kleine hoeveelheid ter grootte van een viltstiftpunt. Nooit teveel gebruiken, dit kan een witte waas achterlaten. Klop zacht in op de te behandelen delen van het gezicht; wallen onder de ogen, rimpels op voorhoofd, acne op de wangen, rimpels langs de mond. Smeer het niet volledig uit. Laat de crème nat op de huid liggen en laat drogen aan de lucht. Laat het 2-3 minuten inwerken en langzaam ga je daarna het effect zien. Het tubetje kun je 3-5x gebruiken, afhankelijk van de hoeveelheid die je gebruikt per keer. (Het dopje kan omgedraaid als dop gebruikt worden.)

 

Wil jij wat bijverdienen?

Instantly Ageless is al in diverse magazines en TV shows geweest. Hierdoor is de vraag naar dit product steeds groter geworden. Daarom zoeken wij positieve, hardwerkende mensen die met wat extra uurtjes (naast hun werk of studie)500 euro of meer per maand willen verdienen. 

Instantly Ageless

Doosje met 25 tubetjes. Goed voor een gebruik van 2-3 maanden.

Zie onder Instantly Ageless voor de gebruiksaanwijziging!

€ 88,00

€ 64,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1