AM & PM ESSENTIALS™

 

AM & PM ESSENTIALS™zijn unieke dieetsupplementen speciaal ontworpen om u op weg te helpen naar een optimale gezondheid. Daarnaast vertraagt het de symptomen van premature veroudering.

 

AM & PM ESSENTIALS™ zijn samengesteld met alle cruciale vitamines en voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft. De speciale formule bevat synergetische blends van speciale ingrediënten die u helpen een gezond bioritme vast te houden, vitale biologische processen te ondersteunen en gaat de hele dag de strijd aan met tekenen van veroudering.

 

AM & PM ESSENTIALS™ wordt ondersteund door de veel geprezen arts Dr. Vincent Giampapa, een leidende autoriteit op het gebied van anti-aging. Dr Vincent Giampapa ontving tevens een Nobelprijs nominatie in 2014! Hij baseert zijn kennis en steun op jaren van klinische studies en onderzoeken. Ook al is veroudering een proces dat van nature voorkomt, de snelheid waarmee u veroudert wordt bepaald door een combinatie van  verscheidene factoren: Hoe gaat u om met stress, lifestyle keuzes, genetische aanleg en het milieu in uw omgeving. Na verloop van tijd stapelen deze factoren zich op en veroorzaken zo schade aan uw DNA, de bouwstenen van het leven. Het is aan uw lichaamseigen systemen om deze schade te repareren, en vitale biologische processen uit te voeren. Dit bepaalt uw gezondheid en de lengte van uw leven.

 

AM & PM Essentials™ volg het calorie-restrictie model de enige wetenschappelijke methode met klinisch bewezen resultaten die aantonen dat het de tekenen van het verouderingsproces vertraagt. Tegelijkertijd pakt het belangrijke cellulaire processen aan die gerelateerd zijn aan veroudering, zoals oxidatie, glycatie, methylatie en natuurlijke DNA reparatie.

 

AM Essentials™ voorziet u van langdurige energie overdag en daarnaast verhoogt het uw mentale alertheid.

 

PM Essentials™ helpt u in de voorbereiding op een geweldige nachtrust, zodat uw lichaam zich kan concentreren op cel-onderhoud en vernieuwing. Deze gebalanceerde aanpak van gezond ouder worden geeft u al het gereedschap dat u nodig heeft om uw kwaliteit van leven van binnenuit te verbeteren. Kenmerk en: bevat krachtige nutraceuticals en synergetische complexen, speciaal geselecteerd op basis van hun bewezen capaciteit om cellulaire processen te herstellen gebruikt optimale coatingtechnologie speciaal ontworpen om snelle en makkelijke absorptie te verzekeren gebaseerd op de meest up-to-date klinische en wetenschappelijk data beschikbaar geproduceerd op basis van koude persing, om optimale kracht van het product te verzekeren bevat essentiële vitaminen en mineralen vrij van conserveringsmiddelen.

 

 

De  voordelen van AM & PM Essentials™:

Bevat krachtige vitaminen, voedingsstoffen, extracten en antioxidanten om uw cellen te beschermen tegen aanvallen van vrije radicalen, Ondersteunt natuurlijke dna-reparatie op celniveau en ondersteunt de gezonde celfunctie. Helpt bij het reguleren van het natuurlijke bioritme van uw lichaam door u overdag van meer energie te voorzien, en in de nacht te zorgen voor een rustgevende, ononderbroken slaap. Helpt bij het onderhouden van sterke nagels en gezond haar. Ondersteunt de werking van een gezond immuunsysteem.  Helpt bij het onderhouden van een gezonde samenstelling van uw lichaam.

 

Wat doen AM & PM Essentials™:

Onderhoudscomplex voor telomeren. Helpt het lichaamseigen dna-reparatie proces. Natuurlijke ondersteuning van Dna reparatie. Helpt bij het behoud en onderhoud van een gezonde stamcel functie. Onderhoudscomplex voor stamcellen. Helpt het dagelijkse bioritme van onze cellen te onderhouden. Celreguleringscomplex biedt ondersteuning bij het verteren van voedsel zodat uw de optimale voedingswaarde uit uw maaltijd haalt met spijsverterings enzymen.  Een natuurlijke blend van synergetische antioxidanten die gezonde celveroudering ondersteunen. Vrije radicalen verzamelcomplex Helpt de gastro-intestinale flora te herstellen, en helpt bij de spijsvertering en productie van cruciale vitamines. Het heeft een probiotische blend.

 

AM & PM Essentials™ zijn onderdeel van het YES-systeem van Jeunesse Global. Jeunesse Global is het snelst groeiende welness bedrijf ooit. Zij hebben o.a. een unieke skincare op basis van menselijke stamcell-technology en hebben wereld bekende Instantly Ageless in hun assortiment.