Mijn favoriete skincare!

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Het serum

Laat uw huid stralen met dit doeltreffende serum; Luminesce Cellular Rejuvenation Serum. Dit onmisbare serum, dat door dermatologen is ontwikkeld, helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de jeugdige uitstraling van uw huid te herstellen. 

De dag en nachtcreme

Luminesce Daily Moisturizing Complex verzorgt en beschermt uw huid elke dag en nacht ,de hele dag door. Deze lichte gezichtslotion beschermt en hydrateert uw huid met groente- en fruitextracten, zodat uw huid er levendig en schitterend uitziet en laat uw huid stralen met een gezonde teint.

Het masker

Geef uzelf een wellnessbehandeling met dit voedende, liftende masker. Dankzij de unieke formule verwijdert dit Luminesce Ultimate Lifting Masque oude, dode huidcellen. Uw huid krijgt weer een soepele, stevige en jongere uitstraling. 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0