Resveratrol/Reserve!

Resveratrol, bij Jeunesse is dit onze RESERVE!

Ingrediënten;

Resveratrol

Kersensap

Druiven extract

Aloe Vera

Granaatappel

Groene Thee

Blauwe bes

Acai bes

 

 


Goed voor je weerstand

Sinds ikzelf Reserve iedere dag gebruik, ben ik niet meer verkouden en/of grieperig geweest. Je neemt 1 a 2 zakjes per dag. De fruitige gel kan je direct opdrinken of door je smoothie of yoghurt doen. Het smaakt heerlijk fruitig. Het is geen straf om dit iedere dag te drinken.

 

Ontstoken tandvlees

Mijn man is diabeet en moet 4x per dag insuline spuiten. Nu hij iedere dag RESERVE gebruikt, hoeft hij dagelijks minder insuline. te spuiten. Tevens heeft hij geen bloedend tandvlees meer, wat bij hem heel erg ontstoken en geïrriteerd was. Tevens had hij vast last van zijn rug. Ook dat is verdwenen sinds zijn gebruik van reserve.

Ouderdomsverschijnselen

We hebben meerdere testimonials voor dit product. Het is goed voor de weerstand. We hebben gezien dat het chronische ontstekingen verlicht en oa mijn ouders gebruiken het voor ouderdomsverschijnselen. Vraag naar al onze testimonials van dit meest verkochte product in Azie!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Deborah Metzelaars (vrijdag, 18 september 2020 08:10)

    Is dit ook mogelijk om te drinken tijdens je zwangerschap?