Onze start.

Beste lezer,


Mijn naam is Annemarie Trapman en eind maart 2015 heeft mijn man Peter de stap genomen om distributeur te worden bij Jeunesse Global. Mijn man had op Facebook een filmpje gezien van iemand die zijn wallen insmeert met Instantly Ageless en op het filmpje verdwijnen die binnen 3 minuten. Als nuchtere Hollander geloofde ik daar natuurlijk erg weinig van... Mijn man vertelde gelijk dat het product officieel nog niet in Nederland te koop was, maar dat we voor 5 euro wel een klein tubetje mochten testen. Ik zei gelijk; DOEN!! Ik was namelijk heel erg benieuwd of dat crèmetje echt zou werken. Het duurde heel even voor ik het tubetje had, maar toen kon ik niet wachten het uit te proberen. Ook hier was ik weer een beetje sceptisch.... stel je voor dat er iets raars in zou zitten... Dus ik naar manlief; Schat, mag ik het op jou testen?? En dat mocht. Ik haalde voorzichtig het dopje er af. Van te voren had ik het filmpje een aantal keer goed bekeken hoe ik het moest aanbrengen. Niet teveel; les is more! Een hoeveelheid ter grootte van een viltstiftpunt, even tussen twee vingers wrijven en daarna aanbrengen op de plaatsen die ik wilde behandelen. Bij mijn man deed ik dit op zijn voorhoofd rimpels. De crème moet je niet helemaal inwrijven zoals bij een dag- of nachtcrème maar nattig op de huid laten liggen. Daarna blaas je het droog door te wapperen of waaien; dit voor een beter en sneller resultaat En er verstreek 1 minuut... er gebeurde nog weinig.... Een nieuwe minuut verstreek en .... zag ik daar al iets gebeuren???? Ja, echt! Na drie minuten waren al die rimpels verdwenen. Mijn mond viel letterlijk open.... Eigenlijk geloofd ik het nog steeds niet.  Ik belde gelijk met degene die mij het tubetje had toegestuurd. Ze vertelde mij dat het een crème was met 2 mineralen en het werkende bestanddeel heet Agrireline.... Nou, toen durfde ik het ook uit te proberen. Mijn fronsrimpel ingesmeerd en ook hier verdween deze binnen 3 minuten. Toen was ik om! Ik zou hier mensen blij mee kunnen maken en we hebben ons gelijk ingeschreven.


Commentaar schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Reynalda Billiot (vrijdag, 03 februari 2017 01:12)


  I'd like to find out more? I'd want to find out more details.

 • #2

  Madeline Palmeri (zaterdag, 04 februari 2017 05:59)


  Hi, just wanted to tell you, I enjoyed this article. It was practical. Keep on posting!

 • #3

  Peggie Gaccione (maandag, 06 februari 2017 04:35)


  Very soon this web site will be famous among all blog people, due to it's pleasant posts

 • #4

  Evan Hafer (maandag, 06 februari 2017 08:31)


  Fantastic goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you've acquired here, really like what you're stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it smart. I can not wait to read far more from you. This is actually a tremendous web site.

 • #5

  Brandi Kellog (woensdag, 08 februari 2017 12:39)


  Awesome post.

 • #6

  Mandy (donderdag, 20 april 2017 12:27)

  Wow, dat klinkt als een wondercreme! Is het resultaat blijvend of moet je elke dag smeren?